dinsdag 5 mei 2015

Kampeerweekend 4-5 mei

Het lange weekend rond Dodenherdenking en Bevrijdingsdag was een mooie gelegenheid om met Janine op de tandem te stappen en onze nieuwe tent uit te proberen. Na 14 jaar trouwe dienst is de Birdland Nova vervangen door een Vango Pulsar 200.

Zaterdagmiddag voerde de route naar Wageningen. Bij paul en Miriam hebben we de tent in de tuin opgezet, heerlijk gegeten en lekker buiten geslapen. Paul en Miriam hadden wel zin een paar dagen mee te fietsen. Vanwege de slechte weersvooruitzichten hebben we de tent niet verder meegenomen en in trekkershutten overnacht. De tent is overigens prima bevallen: snel opgezet en lekker ruim. Zondag zijn we langs Arnhem naar Millingen aan de Rijn gefietst en hebben we 's avonds (op aanraden van Minke) in Nijmegen gegeten bij de Klinker - een maatschappijkritische broeplek in het centrum van Nijmegen. 's Middags was het regenachtig, maar s'avonds klaarde het snel op. Maandag was het droog en zonnig en zijn we langs het Pannerdensch Kanaal en de IJssel door de Veluwe naar Voorthuizen in de Gelderse Vallei gereden. Op Bevrijdingsdag zijn we vroeg gestart om nog voor de buiten los zouden barsten in Woerden aan ter komen.

Klik op de kaart voor een overzicht van de route: zaterdag: Woerden - Wageningen: 75 km zondag: Wageningen - Millingen a.d. Rijn (met retourtje Nijmegen): 80 km maandag: Millingen - Voorthuizen: 80 km dinsdag: Voorthuizen- Woerden: 65 km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten